8.1.2018. 12:54
21
"Željo mi je ponudio bolja primanja, ali ta primanja nisu toliko porasla koliko sam ja očekivao"
Srđan Stanić je novi član aktuelnog prvaka Zrinjskog. Ugovor sa Zrinjskim potpisao je do kraja ljeta 2020.godine, a napustio je Grbavicu jer se nije uspio dogovoriti sa upravom Želje i kao slobodan igrač napustio je tim jesenjeg prvaka.

Srđan Stanić može pokrivati više pozicija na terenu, što ga godinama unazad čini jednim od najboljih fudbalera u Premijer ligi BiH.

Ekipa Source portala razgovarala sada sa već bivšim fudbalerom Željezničara, koji je pred našom  kamerom otkrio detalje zbog kojih nije produžio ugovor sa timom sa Grbavice.

 

Cijeli razgovor možete pogledati u video prilogu.



Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

21
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.