26.6.2019. 10:27
3
"Istina je, zbog Želje sam odbio tri puta veće pare. Ja sam glavni na terenu, Asim je mlađi i mora da me sluša"
Na veliku radost svih sipmatizera Željezničara napadač Ermin Zec, protekle sedmice potpisao je novi ugovor s Plavima koji ga za Grbavicu veže naredne tri godine.

Zec je na Grbavicu stigao u januaru 2019. godine kada je potpisao ugovor na pola godine. Svojim igrama u Plavom dresu zaslužio je povjerenje kluba i navijača, te je na obostrano zadovoljstvo potpisan novi trogodišnji ugovor, saopštili su iz kluba iz Zvorničke 27.

Bivši reprezentativac BiH u protekloj polusezoni odigrao je šest utakmica na kojima je postigao četiri gola i ubilježio dvije asistencije.

U razgovoru za Source portal napadač plavih otkriva razloge zbog kojih je ostao u Dolini ćupova. Zanimalo nas je ko vodi glavnu riječ kada se na terenu pojavi sa svojim mlađim bratom Asimom, također provotimcem Željezničara.

Razgovrali smo i o njegovoj reprezentativnoj karijeri. Pitali smo ga da li se nada da će u budućnosti ponovo obući dres reprezentativnog tima.

Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Almir Biber

3
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.