11.12.2019. 13:15
4
"Nije smog problem od ove godine, on je uvijek bio tu. Sarajevo je postalo najprljaviji grad na svijetu, zbog uvoza automobila, jer smo uvezli najveće smeće ovog svijeta"
Postoji li jedan segment, bar jedna sfera u našem društvu o kojoj možemo sa osmjehom na licu pričati, razgovarati?

"Trenutno ne, ili ipak postoji jedna stvar, a to je vic. Da,  dobar vic nam uvijek može izmamiti osmijeh na lice", izjavio je na početku razgovora za naš portal Almir Čehajić Batko humanista i predsjednik 'Otvorene mreže'.

Sa Batkom smo razgovarali o društveno političkim-temama i problemima sa kojima se kao građani BiH svakodnevno součavamo.

"Mislim da polako počinjemo gubiti najvažniju stvar na ovim prostorima, a to je ljubav", rekao je Batko.


Cijeli razgovor pogledajte u video prilogu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Izet Tahirbegović

4
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.