2.11.2020. 17:34
2
Nekada je bila uspješna manekenka, a danas kandidatkinja za načelnicu Novog Grada: Zašto ne bih bila uspješna manekenka i majka i političarka!
Predsjednica Kantonalnog odbora Građanskog saveza i kandidatkinja za načelničku poziciju Novog Grada ispred koalicije DF/GS, Elma Mujadžić, govorila je danas za naš portal.

Sa Mujadžić smo razgovarali o njenim političkim ambicijama i njenom pogledu na trenutnu situaciju u Općini Novi Grad.

Pitali smo je zbog čega je odlučila prihvatiti kandidaturu, ali smo se osvrnuli na neke stvari iz njene prošlosti, koje su ugledale svjetlost dana, onoga trenutka kada je objelodanjena njena kandidatura.

Šta će biti njeni prioriteti ukoliko dobije povjerenje glasača, pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.