24.2.2021. 15:41
1
Može li se danas piti kafa bez nargile: Posjetili smo jedan sarajevski nargila bar i provjerili kako se pripremaju popularne 'šiše'
U današnje vrijeme, konzumiranje nargile je postao trend ponašanja mladih. Istraživanja koja su navodno provedana i o kojima možemo čitati na internetu, govore da pušenje nargile ima štetan utjecaj na zdravlje ljudi.

Iako je teško pronaći detaljna istraživanja i prema riječima zdravstvenih radnika, štetni efekti nargile prisutni su sve više među mladim ljudima i adoloscentima. Naglašavaju da pretjerano korištenje nargile može prouzrokovati  povećan rizik za obolijevanje od raznih zaraznih bolesti, što uključuje i  zaražavanje koronavirusom. Također se navodi da je pušenje nargile štetnije od pušenja cigareta.

I pored svega, narigle su danas u modi.

S obzirom da smo bili radoznali, posjetili smo jedan sarajevski nargila bar, kako bi smo provjerili na koji način se jedna nargila priprema, i šta se to krije u misterioznim okusima koji su danas mega popularni među mlađom populacijom.


Novinar: Admir Oručević
Snimtelj i montažer: Kenan Ćemo

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.