7.4.2021. 15:25
5
"Sebija Izetbegović nije me mogla kupiti, niti sam se nekada nje bojao, ona to dobro zna! Sve što izađe iz njenih usta je poluistina, da ne kažem polulaž"
Ministar zdravstva KS Haris Vranić, govorio je danas za Source portal.

Od ministra Vranića smo na početku razgovora zatražili komentar o sastanku koji je prije dva dana imao sa diretkoricom KCUS-a, dr. Sebijom Izetbegović.

Na press konferenciji koju je održala isti dan, dr. Izetbegović je pomenuti sastanak okarakterisala kao 'čudesan', te dodala kako je svaki sastanak sa Harisom Vranićem upravo takav. U nekoliko navrata tokom izjave, stekao se dojam da dr. Izetbegović nastoji omalovažiti ministra Vranića.

Otkrio nam je da li ga je to povrijedilo?"

Jedno od naših pitanja odnosilo se i na broj operacija koje je ministar Vranić imao dok je bio zaposlen na KCUS-u.

Razgovarali smo o procesu vakcinacije kao i lockdownu koji i dalje na snazi u Kantonu Sarajevo.

Cijeli intervju sa ministorm Harisom Vranićem pogledajte u priloženom videu.


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Kenan Ćemo

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.