16.9.2019. 16:42
1
"Moje srce pripada muslimanima. Goran je dobrotu platio glavom, Igora su otrovali, a Fićo je bio na golom otoku. Tražili su da ga se odreknem"
Za Source je govorila Nataša Čengić Zimonjić, majka rukometaša Gorana Čengića, čija životna priča može biti temelj za film ili roman.

Nataša nas je ugostila u svom domu i podsjetila na detalje iz Goranovog života ali i cijele njihove porodice, koji nisu nimalo laki.

Pričali smo o Goranovom potezu, zbog kojeg i jeste heroj ovog grada, njegovom bratu, ali ocu koji je bio važan čovjek u Sarajevu.

Govorila nam je i da li se ljuti što dvorana nije dobila njegovom ime, i što nijedna ulica ne nosi naziv sa njegovim imenom.

Cijeli vrlo zanimljiv razgovor možete poslušati u priloženom videu iznad. 

Novinar: Alen Avdić
Kamera: Almir Biber
Montaža: Alen Avdić

 
1
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.