15.10.2019. 19:33
2
Nakon 'kriminalac, alkoholičar' ušao u klub DF-a: Nemam gdje ni kaput ostaviti
Nakon što se razišao sa SDP-om, dojučerašnji predsjednik Kantonalnog odbora te stranke u Tuzli, Enver Bijedić je postao član Kluba DF-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

On je nakon  odlaska iz SDP-a postao lider novoosnovane stranke Socijalidemokrati BiH, a kao nezavisni zastupnik u PSBiH priljučio se DF-u, s kojim je vodio velike medijske i političke bitke, barem sa liderom te stranke.

Bijedić  se ovim postupkom pridružio Đonlagiću, zatim Zlatanu Begiću i Vlatku Glavašu. Istovremeno mu je osigurano i mjesto u Komisiji za vanjsku trgovinu i carine.

Ništa ovo ne bi bilo čudno, jer u bh. politici smo se svega nagledali, mnogi su se identiteta i vjere odrekli zarad plate i pozicije, ali jeste razlog da ga pitamo zar može poslije onakvih uvreda da bude dio te ekipe.

Podsjetimo, upravo za naš portal je Enver Bijedić komentarisao Željka Komšića kao alkoholičara iznerviran Komšićevim navodima da je on kriminalac.

Razgovor možete poslušati OVDJE

(Alen Avdić)

2
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.