10.10.2019. 19:09
0
Otkriveno kako će izgledati unutrašnjost novog Golfa
Osma generacija Golfa debitovaće 24. oktobra, a Volkswagen je najavio zvaničnim skicama.

Na osnovu njih korisnici očekuju dinamičniji Golf od prethodnika, uz tradicionalne linije.

Novi Golf se od prethodnika prije svega razlikuje u unutrašnjosti, gdje je minimalan broj fizičkih dugmića koja su uglavnom zamijenjena kontrolama na ekranu osjetljivim na dodir.

Ispod multimedijalnog sistema koji se spaja sa kontrolnom tablom na koju se nastavlja još jedan panel na dodir, nalazi se niz kontrola osjetljivih na dodir za klima uređaj.



Golf je blago porastao, a zahvaljujući unaprijeđenoj MQB platformi dobio je veći putnički i prtljažni prostor, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

AutoGolf
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.