24.9.2016. 17:28
0
Lijepo i sunčano vrijeme povod velikom broju građana Sarajeva na ulicama
Anadolija Sarajevo 01
Anadolija Sarajevo 02
Anadolija Sarajevo 03
Anadolija Sarajevo 04
Anadolija Sarajevo 05
Anadolija Sarajevo 06
Anadolija Sarajevo 07
Prvi dan vikenda sa suncem i temperaturama do 18 stepeni bio je povod velikom broju građana Sarajeva ali i turistima da dan provedu u šetnji, ali i ispijanju kahve u lokalnim objektima, javlja Anadolu Agency (AA).

Sarajevska Ferhadija bila je puna nasmijanih Sarajlija, ali i turista koji su stigli u glavni grad BiH u želji da upoznaju historiju ali i kulturu i tradiciju ove zemlje. 

Na sjevernoj Zemljinoj polulopti prije dva dana nastupila je jesen, a u isto vrijeme za stanovnike na južnoj hemisferi počelo je proljeće. Jesen će trajati 89 dana.

Danas u Bosni i Hercegovini preovladava sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

"Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 23, na jugu od 22 do 26 stepeni. U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura oko 18 stepeni", navedeno je iz FHMZBiH.

I sutra se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost s najvišom dnevnom temperaturom zraka između 17 i 23, na jugu od 22 do 26 stepeni.

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.