20.6.2018. 13:42
0
Migranti kojima se prevrnuo čamac vraćeni na područje R. Srbije
Službenici Jedinice granične policije Zvornik u saradnji s pripadnicima Uprave civilne zaštite Republike Srpske - Zvornik i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije 20.6.2018. godine u jutarnjim satima spriječili su utapanje devet osoba afroazijskog porijekla, među kojima je i maloljetnik.
U mjestu Tabanci migranti su pokušali Drinom preći iz Srbije u BiH, uslijed čega im se prevrnuo čamac. Obzirom na visok vodostaj rijeke njihovi životi su bili ugroženi, no brzom reakcijom policijskih službenika vraćeni su na područje R. Srbije dobrog zdravstvenog stanja. Prema raspoloživim informacijama riječ je o migrantima iz jednog od prihvatnih centara u R. Srbiji.  
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.