28.8.2019. 19:40
0
Detalji pucnjave u kojoj je na Breci ranjen Ramiz Brajlović: Radi se o klasičnoj sačekuši, u Brajlovića pucano pet puta
FOTO: Source.ba / Arhiva
U sinoćnjoj pucnjavi na Breci u ulici Hamida Beširevića teško je ranjen Ramiz Brajlović, prenosi Dnevni Avaz.

Nakon prvih i šturih informacija, da je ranjen, iz policije su objavili da je sinoć u 21 i 40 sati, obaviještena II PU da je u ulici Hamida Beširevića, općina Centar Sarajevo, došlo do upotrebe vatrenog oružja. Tom prilikom je povrijeđen R. B., rođen 1970.godine, nastanjen u Sarajevu. 

Povrijeđenom je ljekarsku pomoć ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i zadržan je na daljem liječenju, prenosi Avaz.

O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Kako saznaje Avaz, ovdje se radilo o klasičnoj sačekuši namijenjenoj za Brajlovića. U Brajlovića je ispucao pet metaka. Ranjen je u ruku, kuk, stomak, pluća... Spasilo ga je njegovo jaukanje i svjetla koja su se upalila u zgradi u kojoj živi. Počinioc je pobjegao a policija još uvijek traga za njim, piše Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.