4.9.2019. 18:09
0
Advokat smatra da je hapšenje Zmaja od Šipova nečuveno
Advokat Duško Tomić koji zastupa Iliju Grahovca poznatijeg kao Zmaja od Šipova, smatra da je današnje hapšenje bivšeg učesnika Parova - nečuveno!

-Ovo je nečuveno, umjesto da sude toj osobi za mučenje životinje, oni sude Iliji što je branio svoju kravu, jer ju je ovaj izb’o nožem, rekao je advokat Duško Tomić. Zmaja od Šipova je sudska policija uhapsila zbog neodazivanja na ročište u Osnovnom sudu u Mrkonjić Gradu.

–Krenuo ovaj nožem na kravu, Ilija ga udari i nanese mu laku povredu. Oni sada njemu sude, umjesto toj osobi koja je počinila krivično djelo. Pa gdje to ima na svijetu – kaže Tomić.

Pojasnio je da je za 27. avgust bilo zakazano ročište, za koje on i Grahovac nisu dobili poziv, pa nisu mogli ni opravdati nedolazak, prenosi Express.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.