20.9.2019. 9:26
0
Dvojica mladića i djevojka iz Sarajeva ukrali automobil kod Viteza
Pripadnici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave Travnik uspješno su rasvijetlili krivično djelo krađe putničkog motornog vozila marke Opel Insignia, ukradenog u mjestu Nadioci u općini Vitez, te utvrdili da su počinioci tog krivičnog djela troje Sarajlije, dvojica mladića i djevojka.

Vozilo je vlasništvo D. J. iz Viteza, a ukradeno je 8. juna ove godine.

- Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da su izvršioci navedenog krivičnog djela E. R. (31), N. S. (23) i E. K. (32), svi iz Sarajeva. U saradnji s nadležnim tužilaštvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje - saopćio je MUP SBK.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.