20.9.2019. 10:23
1
Na sjednici Predsjedništva BiH brojni sporazum
Danas će biti održana redovna sjednica Predsjedništva BiH, a kako je kazao predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić riječ je o redovnoj sjednici na kojoj bi trebali biti razmatarni brojni sporazumi u nadležnosti Predsjedništva BiH.

On je odbacio mogućnost da se bilo šta desi na današnjoj sjednici kada je riječ o pitanjima koja opterećuju političke odnose u BiH i zaustavljaju formiranje vlasti. Riječ je o usvajanju Godišnjeg nacionalnog programa (ANP) za NATO i imenovanju mandatara za sastav Vijeća ministara BiH. 

Prije sjednice Predsjedništva BiH članovi Predsjedništva BiH primit će ambasadore Sjedinjenih Američkih Država, Republike Italije, Republike Francuske, UK Velike Britanije i Sjeverne Irske, te Savezne Republike Njemačke.

(NAP/Alen Avdić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.