20.9.2019. 15:12
0
Teška nesreća u Sarajevu: Na ženu pao stub ulične rasvjete
Danas oko 11.15 sati, u sarajevskom naselju Višnjik, došlo je do nesreće gdje je, prema nezvaničnim informacijama, padom stuba ulične rasvjete povrijeđena jedna osoba.

“Primili smo dojavu oko 11.15 sati da je jedno lice povrijeđeno, tačnije ženska osoba. Prema još uvijek neslužbenim informacijama, može se reći kako je nesreća nastala padom stuba ulične rasvjete na jedno lice. 

Trenutno se utvrđuje stepen povreda i više informacija će biti poznato naknadno”, potvrdili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, prenosi TV1.ba..



(Lejla Trle)


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.