22.9.2019. 10:05
0
Mektić stao u odbranu novinarke Oslobođenja: Koliko je samo puta Dodik izvrijeđao Gordanu (a i vas), a zbog dupeuvlakačkog odnosa niste se smjeli javiti
Ministar sigurnosti Dragan Mektić stao je u odbranu novinarke Oslobođenja Gordane Katane, nakon što je izložena pritiscima zbog stava da “poslanik SNSD-a Srđan Mazalica treba da se ubije i planetu spasi od mogućnosti da se razmnožava".

Taj stav Katane je iznijela na društvenim mrežama, što su ne samo iz SNSD-a, već i novinarska udruženja ocijenili kao nedopustivim.

“Mnogi novinari su poltroni i ulizice. Dodvoravajući se SNSD-u i Dodiku utrkuju se u osudama Gordana Katane. Koliko je samo puta SNSD i Dodik izvrijeđao Gordanu (a i vas) a zbog dupeuvlakačkog odnosa niste se smjeli javiti”, napisao je Mektić na Twitteru, prenosi Novinska agencija Patria.

(Patria)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.