7.11.2019. 14:24
0
Policija moli za pomoć: Zbog krađe traže Adnana Bajrića
Sarajevska policija zbog krađe koja se dogodila jučer u ulici Salke Lagumdžije traga za Adnanom Bajrićem (42).

Policijski službenici Odjeljenja za imovinske delikte Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, a u vezi s krivičnim djelom razbojništva počinjenog 6. novembra oko 08.50 sati u ul. Salke Lagumdžije, općina Novi Grad Sarajevo, potražuju Adnana Bajrića, sin Ahmeta, rođen 05.11.1977.godine u Doboju, gdje ima prijavljeno mjesto prebivališta, a boravi kao podstanar u iznajmljenim kućama i stanovima na području Kantona Sarajevo.

- Molimo građane da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju ili boravku pomenute osobe o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 033 206 666 ili 122, odnosno najbližu policijsku stanicu - saopćeno je iz MUP-a KS. 

MUPKS - Potraga za Dervišem Trešnjićem zbog razbojništva na Dobrinji

Policijski službenici Odjeljenja za imovinske delikte Sektora krimnalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo za isto razbojništvo potražuju Derviša Trešnjića, sin Redžepa, rođen 27.06.1989.godine u Bosanskoj Gradišci. Tražena osoba nema izdatih ličnih dokumenata, niti prijavljeno stalno mjesto prebivališta u Bosni i Hercegovini, a sklon je i lažnom predstavljanju.

Iz MUP-a KS je također upućena molba građanima da ukoliko posjeduju informacije o kretanju ili boravku pomenute osobe da o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na pomenute brojeve. 


(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.