10.11.2019. 16:16
0
Pusić poručila Macronu: Posjeti Bosnu i Hercegovinu, jednu od najotpornijih zemalja u Evropi
Bivša ministrica vanjskih poslova Hrvatske Vesna Pusić reagirala je na izjave predsjednika Francuske Emmanuela Macrona o Bosni i Hercegovini, poručivši mu kako bi trebao posjetiti tu zemlju.

Podsjetimo, Macron je u intervjuu za britanski magazin "The Economist" kazao kako je BiH "tempirana bomba" koja kuca tik uz Hrvatsku.

Bivša šefica diplomatije Hrvatske se povodom toga oglasila putem Twittera. 

- Predsjednik Emmanuel Macron trebao bi prihvatiti poziv mladih i posjeti Bosnu i Hercegovinu, jednu od najotpornijih zemalja u Evropi, koja, i pored svega što joj je učinjeno u posljednjih 30 godina, i dalje stoji s nadom - poručila je Pusić, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.