15.11.2019. 13:55
0
"Žali Bože propuštenih godinu dana i bačenih miliona maraka"
Predsjednik PDP-a i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Branislav Borenović komentarisao je danas odluku SNSD-a o popunjavanju stalnih radnih tijela Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

"Žali Bože propuštenih godinu dana i bačenih miliona maraka. Valjda su konačno shvatili da blokade i bojkoti ne donose nikome ništa dobro i da razloge za stranačke frustracije i koalicione neuspjehe isključivo traže kod sebe i svojih političkih partnera. Postigli smo cilj, pobijedili nerad i javašluk i ovom odlukom zapravo je pobijedila opcija koja hoce da stvara uslove za normalan i odgovoran rad“, rekao je Borenović.

„Nemaju oni šta da objašnjavaju nama, nego narodu zašto su potrošili godinu dana i milione maraka iz budžeta za svoj nerad“, istakao je Borenović.

Borenović je istakao da treba sačekati prve sjednice parlamentarnih Komisija da se vidi da li je deblokada iskrena.

„Ne bi im bilo prvi put da bojkotuju rad komisija. Važno je i da objasne da li su dostavili imena za komisije u Domu naroda ili tamo nastavljaju sa blokadama“, kazao je Borenović.


(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.