15.11.2019. 14:11
0
Banja Luka: Objavljena imena uhapšenih u akciji "Merlin 2"
U policijskoj akciji kodnog naziva "Merlin 2" uhapšeno je osam osoba i to Petar Subotić, Miladin i Slađana Vidačković, Rasim Hajder, Pamela Dukić i Rade Krstanović u Gradišci, Vedran Trivić u Banjaluci i u Emir Spahalić u Prijedoru, saznaje Srna.

Načelnica Odjeljenje za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske Mirna Miljanović rekla je ranije danas Srni da su na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora u toku pretresi na više lokacija, te da je nekoliko osoba uhapšeno zbog neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Miljanovićeva je naglasila da pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa Policijskog upravom Gradiška, a uz asistenciju policijskih uprava Banjaluka i Prijedor sprovode operativnu akciju kodnog naziva "Merlin 2".

"Akcija je usmjerena na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga na području Banjaluke, Gradiške i Prijedora", naglasila je MIljanović.

Akcija se sprovodi pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.


(SRNA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.