7.12.2019. 11:45
1
Snimali svirepo mučenje nesretnog mladića: Ovo je trojka koja se sumnjiči za ubistvo Edina Zejćirovića
Nihad Hukić (26), Suan Halilović (40) i Suad Djedović (22) osobe su koje se sumnjiče za brutalno ubistvo Edina Zejćirovića iz Čelića, saznaje Fokus.

Njima je jučer određen pritvor zbog bojazni da će sakriti, uništiti, izmijeniti ili krivotvoriti dokaze ili tragove važne za krivični postupak, odnosno ometati krivični postupak uticajem na svjedoke, saučesnike ili prikrivače.

Osnovni sud u Brčkom, na prijedlog Tužilaštva distrikta, odredio je jednomjesečni pritvor trojici osumnjičenih da su 17. novembra u ovom gradu oteli, a potom na svirep način ubili Edina Zejćirovića iz Čelića, saopšteno je iz Tužilaštva Brčko distrikta, prenosi Oslobođenje. 

Tijelo ubijenog Edina Zejćirovića iz Čelića pronađeno je jučer u rijeci Savi u selu Vučilovac kod Brčkog.

Pojedini mediji su podijelili snimak koji su, prema neslužbenim informacijama, trojica osumnjičenih napravila. 


Dosadašnja istraga protiv trojice osumnjičenih za ovaj zločin došla je do zapanjujućih saznanja i dokaza, budući da su počinitelji mobitelom snimali posljednje trenutke života svoje žrtve Zejćirovića, nakon čega su ga, pretpostavlja se, bacili u Savu. Sadističko iživljavanje, nečovječno masakriranje, verbalno vrijeđanje i druge vrste ponižavanja nad prethodno izmrcvarenom žrtvom nezamislivi su normalnom ljudskom umu, a gledanje video zapisa ovog bestijalnog orgijanja u trajanju od 2,5 minuta izaziva mučninu i zgražavanje.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.