16.12.2019. 14:14
6
Hebibović odgovorio Bursaću: Pitao sam ga gdje je to predsjednik Komšić rekao da je on četnik. Ne znam od čega Bursać traži zaštitu, možda od samog sebe!
Nakon što smo na našem portalu objavili saopštenje novinara i kolumniste Dragana Bursaća, našoj redakciji se sa svojim saopštenjem javio Nihad Hebibović, kojeg je u svom tekstu prethodno spomenuo Bursać.
Njegovo saopštenje koje smo dobili na našu mail adresu prenosimo vam u cijelosti:


Poštovani,

 
U nastavku Vam dostavljam moj odgovor gospodinu Bursaću.

Gospodin Dragan Bursać zaobilazi istinu, o onome šta sam ga pitao i šta sam mu kazao. Na vrlo pristojan način uz puno uvažavanje sam mu se obratio. Kazao sam da je njegovo pravo da o datoj političkoj temi piše što god želi. Međutim, stvar je u tome što gospodin Bursać smatra za nedopustivo da ga obavljajući svoj posao pitam gdje je to predsjednik Komšić ili bilo ko iz DF- rekao da je on četnik. Gospodin Bursać je kazao da to pišu nekakvi botovi. 

Onda sam mu naveo kontraprimjer. Zamislite gospodine Bursać da mi Vama pripisujemo komentare ljudi na Vašem fb profilu, kako bi to izgledalo. Bursać je kazao da mi to ne možemo raditi, s čim sam se ja složio. Lijepo sam gospodinu Bursaću kazao da nije fer u jednom negativno intoniranom tekstu insinuirati predsjedniku Komšiću da nekoga, pa u ovom slučaju Dragana Bursaća naziva četnikom, jer će to čitaoci i javnost pogrešno shvatiti. Na sve to gospodin Bursać se arogantno nasmijao i prekinuo razgovor.

Što se tiče toga odakle mi njegov broj. Pa zvao sam Vas gospodine Bursać dok sam radio kao novinar više puta. Lijepo smo sarađivali.

Ne znam od čega Bursać traži zaštitu. Osim možda od samog sebe, stoji u saopštenju.


(Admir Oručević)
6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.