14.2.2020. 8:34
4
Konaković na istoj strani sa SDA: Upozoravali smo vas, nadam se da shvatate svoje greške
FOTO: oslobođenje
U svakom odlučnom odgovoru na Dodikov i Čovićev napad na ustavni poredak učestvovaće i Narod i pravda, i ja lično - poručuje lider NIP-a Elmedin Konaković u postu na svom FB profilu.
U komentaru koji je objavio sinoć povodom sastanka Milorada Dodika i Dragana Čovića u Istočnom Sarajevu, Konaković dalje kaže:

- Bilo koju aktivnost koju poduzmu predstavnici probosanskih stranaka koji su u vlasti, podržavamo i stavljamo se na raspolaganje.

Upozoravali smo da ste dali Dodiku i Čoviću skoro sve poluge vlasti i da ste pregovore vodili tako da za svoje najbliže dobijete pozicije, nevodeći računa o interesima naše domovine.

Upozoravamo i na slabljenje državnih institucija, na korupciju u društvu koja nas slabi i čini lakim plijenom neprijateljima naše zemlje, na imenovanje nestručnih i poslušnih koji se sa izazovima ne mogu nositi.

Protivili ste se jačanju MUP-a KS i još nekih institucija, u ovim situacijama se nadam da shvatate svoje greške.

Bez obzira na sve to, interesi naše zemlje su naš prioritet i zaštita njenog suvereniteta je naš imperativ.

Poziv probosanskim snagama na ujedinjenje u ovoj situaciji pozdravljamo - poručio je Konaković u komentaru na svom Facebook profilu, prenosi oslobođenje.


(Admir Oručević)
4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.