19.2.2020. 13:36
0
Dogovoreno povećanje plaća u Posavskoj županiji
Predstavnici Vlade Posavske županije i Koordinacije sindikata proračunskih korisnika dogovorili su povećanje plaća.

Visina osnovice za obračun plaća za državne službenike i namještenike, uposlenike u osnovnom i srednjem obrazovanju te policijske službenike od 1. ožujka sa sadašnjih 109 povećat će se na 112,5, a nakon rebalansa županijskog proračuna, najkasnije do 1. kolovoza 2020., izvršit će dodatno povećanje osnovice na 116, priopćeno je iz Vlade Posavske županije.

Predstavnici sindikata izjavili su kako su zadovoljni ovim zaključkom. Smatraju kako je ovo povećanje dobar pomak prema poboljšanju materijalnog statusa uposlenika te da taj trend treba nastaviti i ubuduće.

Predsjednik županijske vlade Đuro Topić izrazio je zadovoljstvo korektno vođenim pregovorima i dijalogom koji je rezultirao zajednički prihvaćenim zaključkom, dodaje se u priopćenju.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.