27.4.2020. 22:25
0
Sutra sjednica Predsjedništva BiH, nakon toga i sastanak sa ambasadorima Kvinte
Sjednica Predsjedništva Bosne i Hercegovine bit će održana sutra, potvrđeno je za N1 iz Predsjedništva.

Nakon sjednice Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kako je potvrđeno za N1, bit će i održan sastanak sa ambasadorima Kvinte (SAD, Velika Britanija, Francuska, Njemačka i Italija) u našoj zemlji.

Na dnevnom redu sjednice Predsjedništva BiH bi se trebala naći i informacija Vijeća ministara BiH o realizaciji zaključka Predsjedništva BiH koji se odnose na borbu protiv pandemije koronavirusa.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik najavio je i da će biti govora i posljednjoj odluci o ukidanju karantena u FBiH.

"Nije dobro što su vlasti FBiH donijele brzopletu odluku bez koordinacije s nama. Trebali smo to zajedno raditi. Imamo u utorak sjednicu Predsjedništva BiH, analizirat ćemo donesene mjere i način njihovog provođenja i dat ćemo ocjenu", kazao je Dodik.

Pred članovima Predsjedništva BiH trebao bi se naći i izvještaj Ministarstva odbrane BiH o angažmanu Oružanih snaga BiH tokom krize izazvane pandemijom.

Očekuje se da Predsjedništvo ovu sjednicu iskoristi i za pripremu učešća na samitu Evropska unija - zapadni Balkan, koja je planirana za početak maja u Zagrebu.



(Patria) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.