6.7.2020. 10:21
1
Poruka jedne Bratunčanke supruzi Emira Suljagića: Poklali smo vas da namirimo za Turke
Srebrenica je ušla u juli, jedan od najmračnijih mjeseci modernog čovječanstva, u kojem se obilježava najveće stratište u Evropi nakon Drugog svjetskog rata.

Ove godine bit će obilježeno četvrt stoljeća od genocida u Zaštićenoj zoni UN-a Strebrenici, u kojoj je više odo osam hiljada Bošnjaka pobijeno i poklano, a njihove kosti razbacane po okolnim brdima i šumama. 

Da ni danas, 25 godina nakon jezivih slika koje su iz Srebrenice otišle u svijet neki ne razmišljaju mnogo drugačije, pokazuje juttrošnja objava direktora Memorjalnog centra Srebrenica Emira Suljagića i ružno iskustvo njegove supruge.

"O tome koliko je opsežno znanje i saučesništvo u genocidnoj operaciji u i oko Srebrenice najrječitije je rekla izvjesna gospođa koja je mojoj supruzi u supermarketu u Bratuncu hladno rekla: "Poklali smo vas da namirimo za Turke", navodi se u Twitter objavi Suljagića. 



(Patria)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.