24.7.2020. 18:20
0
Okrugli stol o oporavku mostarskog turizma nakon krize izazvane koronavirusom
Okrugli stol na temu "Oporavak mostarskog turizma za i nakon krize izazvane koronavirusom" održat će se u utorak, 28. srpnja, u restoranu "Smokva" u Mostaru u 8.30 sati.

Na skup su pozvani relevantni predstavnici iz područja turizma i gospodarstva.

Nakon četveromjesečne analize stručnjaka iz oblasti turizma, zdravstva, sigurnosti, informatike, prava i marketinga ovaj okrugli stol nudi prije svega i rješenja u svakodnevnom radu svih aktera u turizmu, hotelijerstvu, ugostiteljstvu i na koncu gospodarstvu kao takvom u načinu nadilaženja ili suživota s problemima izazvanim pandemijom koronavirusa, a i po preporukama Europske Komisije, priopćilo je Udruženje za jačanje konkurentnosti ŽIŽA Mostar.

"Poštujući sva pravila i odredbe o okupljanju većeg broja osoba u zatvorenom prostoru, nismo u mogućnosti udovoljiti svim zahtjevima, pa se nadamo da će ovaj okrugli stol biti elektronski i medijski popraćen u što većem broju i samim time obuhvaćen većim brojem zainteresiranih osoba", stoji u priopćenju.



(FENA) 

MostarBiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.