4.8.2020. 8:56
0
Konaković nakon revizorske analize o trošenju novca: Srednjoškolac Fadil po nalogu bračnog para kreira “skandale”, ja da kradem nikad od vas ne bih otišao
Federalni ured za reviziju okončao je analizu trošenja novca iz kabineta predsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo, iz perioda kada je tu funkciju obnašao Elmedin Konaković. Izdali su mišljenje s rezervom uz zaključak da je netransparentno dijeljen budžetski novac, a Konaković se na svom Facebook profilu oglasio o tome.

Poslao Fadil (prije korone) Federalni ured za reviziju da prečeslja Skupštinu Kantona Sarajevo, kabinet predsjedavajućeg da utvrde nezakonitosti i od toga naprave priču. Ured završio i dali su mišljenje sa rezervom. Ukazali na, pogađajte, dodjelu sredstava udruženjima i pojedincima.

Izdvojili posebno BANU, Medžlis IZ Sarajevo i jos ponešto što su pisali režmski mediji. Nigdje nisu napisali “nezakonito”, sve primjedbe su da je “netransparentno”. Kao da su nevladina organizacija  Ne postoji transparentniji proces u državi, odgovorno tvrdim, a i dalje se može provjeriti na stranici Skupštine.

Svaka marka koju sam potpisao istog momenta je objavljena javno. Sad ide ustaljeni scenarij, SDA saopštenje, DF saopštenje, režimski mediji ofanziva. Mozda i krivična prijava, ne znam vise koja po redu. Kako da nas ovakav tupavi obavještajno sigurnosni sistem od bilo koga odbrani?

Srednjoškolac i Fadil po nalogu bračnog para kreiraju “skandale” koje bi bolje kreirala djeca u osnovnoj školi. Sažvakane priče aktiviraju pred izbore, nahrane svoje uhljebe i botove za pljuvanja po društvenim mrežama i tako će k’o biva diskreditovati političke rivale. Sa svakom sam vašom krivišnom prijavom ja zaspao kao beba, svaka vaša laž nas dodatno motiviše, a vi nikako da shvatite jedno.

Ja da kradem, nikad od vas ne bih otišao. Ne postoji bolji ambijent za lopovluk od vaših skuta.
A evo da podsjetim kome su pare dodijeljene, napisao je Konaković uz objavjene fotografije, prenosi Oslbođenje.


 
(Admir Oručević)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.