9.8.2020. 20:27
2
Zalihić nakon tužne vijesti o smrti Belme Šoljanin: Spavaju li mirno negatori korone
Nakon pretužne vijesti koja je danas pogodila mnoge, da je na izolatoriju na Podhrastovima u Sarajevu preminula je 37-godišnja Belma Šoljanin, na svom Facebook profilu oglasio se i Adem Zalihić, direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Njegova poruka je oštra i usmjerena, kako je napisao, negatorima postojanja koronavirusa.

"I ONI SU KRIVI!
Spavaju li mirno negatori postojanja korona virusa, zagovarači teorija zavjere, politički profiteri i svi ostali koji su doprinijeli svojim stavovima i istupima da se proširi epidemija u Sarajevu, dok nam odlaze dragi mladi ljudi.
Neki dan Salko, danas Belma, Allah im se smilovao!
TUGA ALI BIJES SU PREGOLEMI!", napisao je Zalihić




Belma Šoljanin bila je direktorica Instituta za majku i dijete, filantropkinja koja je godinama nesebično pomagala mladim mamama i trudnicama da lakše i uspješnije shvate ulogu roditeljstva.

Šoljanin, koja je bila zaražena koronavirusom, se prije tri dana porodila u Ginekološko-akušerskoj klinici KCUS-a i na svijet donijela zdravog dječaka koji je negativan na virus.

Iza nje je ostao suprug i dvije curice.

Od posljedica koronavirusa 29. jula preminuo je federalni ministar za pitanja boraca Salko Bukvarević... 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.