5.10.2020. 21:17
0
KCUS saopćio nove rezultate: Virus bukti u Krajini
Prema posljednim podacima koje je saopćio Klinički centar u Sarajevu obrađeno je još 116 testiranih uzoraka na koronavirus.

Kako navode sa KCUS-a, najviše pozitivnih prema posljednim podacima je iz glavnog grada naše zemlje, a onda iz Bihaća. Naime, u Sarajevu je 13 novozaraženih, dok je u Bihaću osam pozitivnih na Covid-19.

Podsjećamo, na području Unsko-sanskog kantona, prema testiranjima sa KCUS-a koji su objavljeni jutros, bilo je ukupno 14 pozitivnih i to najviše u Bihaću, prenosi Oslobođenje.

Na Klinici za plućne bolesti na Podhrastovima smještena su 34 pacijenta. 


(Lejla Trle) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.