21.10.2020. 22:06
1
Dr. Marjanović: Ako nastava mora biti online, onda bi "obrazli" bilo i da predizborna kampanja bude online
Krizni štab Kantona Sarajevo na današnjoj sjednici donio je odluku da se nastava za učenike srednje škole održava online, zbog pogoršane epidemiološke situacije u kantonu.

Tim povodom se na svom Facebook profilu oglasio prof. dr. Damir Marjanović, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, rekavši kako sada očekuje da i politička kampanja bude "online".

- Očekivane mjere. Imaju logike u trenutnim okolnostima! No, ako već mora online (virtualno) srednje obrazovanje, onda bi, u najmanju ruku, “obrazli” bilo da i predizborna kampanja bude “virtualna”. Siguran sam da su profesori odgovorniji od organizatora predizbornih “sijela”, da su učenici odgovorniji od učesnika istih, te da se na školskim časovima mnogo toga bitnijega i pametnijega može čuti u odnosu na predizborne skupove, mada se isto gradivo i za jedno i za drugo predaje već generacijama! Krizni štabovi – hajde pokažite malo hrabrosti!!!, napisao je Marjanović u svojoj poruci.



(Lejla Trle) 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.