2.11.2020. 11:49
2
Inspekcija FUP-a na KCUS-u: Inspektoru KUIPS-a i Ismetu Gavrankapetanoviću zabranjen ulazak na KCUS
Od jutros inspektori Federalne uprave za inspekcijske poslove utvrđuju stanje i dešavanja na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Federalna uprava za inspekcijske poslove prošla je kroz trijažu i trenutno su unutar Kliničkog centra, ali kantonalnom inspektoru kojeg je odredio Krizni štab KS ne dozvoljavaju ulazak. 

Ismetu Gavrankapetanoviću, direktoru Opće bolnice Sarajevo, koji je određen ispred Kriznog štaba KS, ne dozvoljavaju da obiđe klinike, piše Patria. 

"Nas je poslao Krizni štab po nalogu Vlade KS, prošli smo trijažu i bilo je planirano da obilazimo klinike. Ušli smo u krug, ali ne daju nam da obilazimo klinike. Momci iz osiguranja su jako ljubazni, ali iz kabineta je rečeno da mi ne može u klinike. Zapravo ne daju nam uvid u slobodne krevete", kazao je Gavrankapetanović. 

Kako je rečeno za Patriju, inspektoru kantonalne inspekcije i Gavrankapetanoviću ne dozvoljavaju ulazak u klinike. 

(Patria)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.