5.11.2020. 22:30
13
Nesvakiddašnja predizborna debata: Nezavisni kandidat za načelnika Ilidže u TV emisiji odustao od kandidature i podržao Prevljaka (SDA)
U emisiji posvećenoj Lokalnim izborima 2020. koja se večeras emirirala na TVSA, a u kojoj su gostovali kandidati za načelnika Općine Ilidža, desila se nesvakidašnja situacija.

Naime, nezavisni kandidat Muhamed Kubat kazao je da odustaje od kandidature u cilju podrške protikandidatu Fikretu Prevljaku (SDA).

- U pitanju je narod. U pitanju jedinstvo muslimana, Bošnjaka, i svih građana Ilidže. Temelj ove države su šehidi. Ilidža je raskrsnica i bogom dat centar BiH. S ovom ideologijom i vizijom ja se zaista ne osjećam sigurno, sa blokom od četiri partije. Neutralno posmatram duel dvojice ljudi koji dolaze i pretendiraju za mjesto načelnika općine. Moram se složiti sa jednim, nama treba jedinstvo. Ako je gospodin Fikret Prevljak spreman da surađuje sa mnom u pogledu prosperiteta svih nas, onda ću se ja odreći svog imena i odreći se svoje kandidature za prosperitet ilidže i za kompletan narod - rekao je u emisiji Kubat.



(Lejla Trle) 
13
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.