22.1.2021. 19:03
1
Tužna sudbina žene iz Sarajeva: Umrla Emina Stanković, samohrana majka četvero djece
Preminula je samohrana majka četvero djece iz sarajevske općine Stari Grad, Emina Stanković.

Piše: Haris Ahbabović

Živjela je u veoma teškim uvjetima. Da stvar bude gora, nesretna žena je oboljela od karcinoma i nije bila sposobna raditi, a jedno od njene djece ima tuberkulozu.

Vijest o njenoj smrti potvrdila je na Facebooku Sarajka Aida Feraget koja je organizirala akciju prikupljanja pomoći.

- Umrla je Emina, umrla je mama četvero djece, punoljetne i maloljetne. Bez primanja. Zbog bolesti, ne zbog ljenosti. Umrla je u komi koja je trajala nekoliko dana. Umrla je ne dočekavši suh pod, struju čiji napon ne varira, umrla je među zidovima koje progrizaju štakori. Njen sin Amar kaže da je Hitna dolazila dva puta i da su oba puta rekli da joj ne mogu pomoći. Mogla je bar biti odvezena u bolnicu da tamo umre, a ne na rukama svoje djece. Znam da je Emina na boljem mjestu, ali njena djeca i dalje žive u onoj truleži... Osjećam se kao da sam je izdala - potresan je status koji je objavila Feraget.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.