23.3.2021. 22:25
0
Dodik: Ništa od 500.000 ruskih vakcina za Federaciju Bosne i Hercegovine
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik uspio je ponovo uznemiriti veći dio građana u Bosni i Hercegovini, naravno, opet svojom izjavom.

Naime, večeras je u industrijskoj zoni u Krnješevcima kod Stare Pazove u Srbiji, primajući novu donaciju od predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ali, ovaj put samo za RS, kazao kako nema ništa od 500 hiljada ruskih vakcina za Federaciju.

Naime, kad ga je novinar pitao: "zašto je u RS stiglo toliko malo vakcina Sputnik V, a vidimo da je Federacija poručila nabavku 500 hiljada doza?", odgovorio:

"Ne vidiš ti dobro, očigledno, oni pričaju o 500 hiljada doza, ali nije naručilo, nema nikakav ugovor, niti se šta dešava na tom planu, ja bih volio da jeste, ali nije,"

Potom je nastavio pričati o tome kako ruske vakcine nisu u većim količinama stigle u RS, "naprosto zbog nekih problema u samoj proizvodnji, došlo je do zastoja".

A onda je dodao:

"A, što se tiče Federacije ništa od toga. Do prije sat taj ugovor nije bio potpisan, to je samo priča."

(Ajdin Balićevac)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.