26.3.2021. 21:45
0
Konaković: Slao sam Bogićeviću poruke, ne bih nikada radio to što radi Skaka
- Nismo bili dovoljno snažni za nalet SDA. Ovo je još jedan pokazatelj s kakvom se mi hobotnicom borimo, rekao je Konaković.
Elmedin Konaković, predsjednik stranke NiP priznao je večeras da je današnji dan veliki poraz u njegovoj političkoj karijeri. 

Njegov odgovor odnosi se na činjenicu da je Bogić Bogićević odbio poziciju gradonačelnika Sarajeva, prenosi Avaz.

- Slao sam mu poruke, nije mi odgovorio - rekao je Konaković na Face TVu. 

Kaže da je ovo poraz četvorke ali i trojke. 

- Nismo bili dovoljno snažni za nalet SDA. Ovo je još jedan pokazatelj s kakvom se mi hobotnicom borimo. Ne bih nikada radio to što radi SDA, to što radi Skaka - rekao je Konaković.  

Voditelj Hadžifejzović ga je podsjetio i na Facebook status u kojem je govorio da je Jasmin Ademović, sin Keme Ademovića, "predodređen genetski materijal". 

- Ako si napisao da je Ademović predodređen genetski materijal, time si dao pravo Bakiru Izetbegoviću da kaže da je on odličan genetski materijal - rekao je Senad Hadžifejzović. 

Konaković je rekao da je pogriješio. 

- Radim i pogriješio sam, a Bakir je katastrofalan materijal. On nije ni nalik svom ocu Aliji Izetbegoviću koji je naš politički uzor - rekao je, između ostalog, Konaković.

Po čemu ste drugačiji od SDA, pitao je Hadžifejzović. 

- Nemoj bolan, moraš govoriti istinu, daj tender, daj da je neko nekoga zaposlio, pa nemoj, bolan - govorio je Konaković. 

Senad mu je rekao da ne mogu nikoga pobijediti ako su isti kao SDA. 

(Mirza Kadić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.