12.4.2021. 19:31
0
MUP HNK u rasulu, čak 300 unutarnjih istraga zastarilo
Puno se prašine podiglo nakon što su dvojivca policajaca u Mostaru bili nasilni prema mladiću koji je prekršio mjere zabrane kretanje. Za stručnjake koji dobro poznaju situaciju u MUP HNK ima puno problema koji su rezultat neuređenog stanja zbog odnosa SDA i HDZ-a.

MUP HNK već godinama nema policijskoga komesara, a nema niti policijskih odbora.

- Sad imamo tu jednu stand by i pat poziciju unutar MUP-a gdje se dopušta da nam se dogode ovakve stvari. Ljudi nemaju apsolutno nikakvo povjerenje u sustav općenito, a pogotovo sustav MUP-a,  tvrdi Slaven Raguž, zastupnik HRS u Skupštini HNK.

Stanje u MUP-u oslikava činjenica da su dva policijska službenika pod suspenzijom, protiv jednog se vodi istraga, dok je jedan na izdržavanju zatvorske kazne. Od kad u MUP-u nema relevantnih tijela čak 300 unutarnjih istraga završilo je u zastari.

(Patria)

MUP HNK
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.