7.5.2021. 19:37
0
Majka djevojčice Nadin: Taktika je ista, samo glumci drugi, svi su krivi osim Sebije Izetbegović!
Sarajevsko tužilaštvo i dalje provedi istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti u predmetu djevojčice Nadin Smajlović, čiji su roditelji podnijeli krivičnu prijavu protiv ljekara KCUS-a zbog neliječenja, ali još ništa konkretno nije urađeno.

Amina Hodžić- Smajlović, majka djevojčice Nadin na svom Facebook profilu objavila je status, te je priložila iskaze Azre Dedajić i Muamere Šehić, glasnogovrnica KCUS-a, a koje su saslušane u svojstvu svjedoka 29. juna prošle godine.

- Nakon davanja iskaza u Kantonalnom Tužilaštvu, konstatacija je sljedeća:

PR služba u KCUS-u ne postoji već šestu godinu. Sve objave su isključivo tekst koji generalna direktorica naredi da se napiše. Potpisnici samo dobiju gotov tekst.

Tako da izjave takozvanih potparolki u sudu nisu baš tačne. One i onako već odavno obnašaju razne funkcije otjeranih zaposlenika, pa su i vozači, otvarači kabinetskih vrata, sekretarice... Kafu ipak kuha žena koja je dovedena samo za taj zadatak.

Taktika ista, glumci drugi. Kao i što je anesteziolozima lijepo poručeno, da oni poznaju struku, pa će i odgovarati za greške, tako je i pedijatrima (ali slabo kontaju) poručeno, vi ćete odgovarati, ne ja. Tužba, po tužba... Svi krivi, ona nije.

Ali neće biti tako. Vjerujte. Znam – napisala je Hodžić – Smajlović.

(H. Ahbabović)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.