22.6.2021. 17:48
4
Ljubiša Ćosić: Rado ću gradonačelnici Sarajeva reći ono što misli svaki građanin RS
U izjavi za RTRS, gradonačelnik Istočnog Sarajeva, Ljubiša Ćosić, je kazao da posjeta gradonačelnice Sarajeva, Benjamine Karić, Banjoj Luci nije nikakav korak naprijed i da ga čudi ponašanje gradonačelnika Draška Stanivukovića.

- Međutim, čudi me ponašanje gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića koji je izabrao matricu da priča svima ono što žele da čuju. S druge strane kada bude išao u posjetu u Sarajevo, neka obiđe ulicu Vase Miskina i stane pred Vijećnicu, i da vidimo kako se osjeća kao čovjek iz Republike Srpske, kao Srbin kada njegov narod kvalifikuju zločinačkim i agresorskim - rekao je Ćosić, komentarišući današnji sastanak.

Poručio je daće vrtlo rado reći gradonačelnici Karić ono što uvijek kaže i što misle građani bh. entiteta Republika Srpska.

- Vrlo rado ću gradonačelnici Sarajeva ovdje u Istočnom Sarajevu reći sve ono što uvijek kažem i ono što misli svaki građanin Republike Srpske - naglasio je Ćosić.

(Ajdin Balićevac)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.