22.6.2021. 19:02
0
Draško nakon posjete Benjamine: Pokazali smo ljubav i pružili ruku, bila je čast ugostiti gradonačelnicu Karić
Danas je u Banja Luci održan sastanak i zajednička press konferencija gradonačelnika ovog grada, Draška Stanivukovića i gradonačelnice Sarajeva, Benjamine Karić.

Oboje su bili oduševljeni ovom historijskom posjetom, a međusobno su razmijenili i poklone. Ipak, nisu svi ovaj sastanak doživjeli na tako lijep način.

Vladajuća većina iz Republike Srpske danas je okrestrirano napala Draška Stanivukovića zbog ugošćavanja sarajevske gradonačelnice.

Međutim, čini se da Stanivuković ne mari previše za te napada, jer se prije nekoliko trenutaka oglasio na svom Facebook profilu, poslavši jasnu poruku.

- Pokazali smo sve ljepote našeg grada, pokazali ljubav i pružili prijateljsku ruku, poslali poruku da smo otvoren grad koji će uvijek gledati ka budućnosti i ići prema naprijed. Bila je čast ugostiti danas gradonačelnicu Sarajeva Benjaminu Karić koja je svojim dolaskom pokazala koliko zaista cijeni Banju Luku i poštuje Banjalučane, rekao je Stanivuković.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.