15.10.2021. 19:39
0
Tegeltija određivao "ko je pravi Srbin", Magazinović mu dao životnu lekciju: Neko nikad ne nauči biti čovjek
Milan Tegeltija, nekadašnji predsjednik VSTV-a i aktuelni savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorad Dodika, sinoć se oglasio na svom Twitter profilu gdje je, po vlastitom nahođenju, davao lekcije "ko je pravi Srbin, a ko nije".

Među one koji su se "rodili kao Srbi", ali se "ne ponašaju kao Srbi" uvrstio je i šefa Kluba poslanika SDP-a u Parlamentu BiH, Sašu Magazinovića.

- Roditi se kao Srbin, to nije ništa posebno, to je mogao i Nenad Čanak, Čeda Jovanović, Ivan Videnović, Saša Magazinović, Dragan Bursać itd. Ali roditi se kao Srbin i biti Srbin su dvije poptuno različite stvari! Biti Srbin je nešto posebno to je stvar ponosa, hrabrosti i časti, rekao je Tegeltija.

Na takvu izjavu Milana Tegeltije, reagovao je i sam Saša Magazinović, koji je tom prilikom pokušao Tegetiji objasniti jednu životnu lekciju.

- Prvo biti dobar čovjek, pošten i čestit, pa sve ostalo. Neki to shvate prije, neki kasnije, a neki nikad, napisao je Magazinović.


(Ajdin Balićevac)

 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.