17.1.2022. 23:13
0
Lepa Brena se oglasila o navodima da će graditi hotel na Trebeviću
Nakon što su se u medijima pojavili napisi da Lepa Brena (61) na Trebeviću planira graditi skijalište i hotel, muzička zvijezda je demantirala ove tvrdnje.

– Nije tačno – rekla je Lepa Brena za “Avazov” portal.

Prema navodima medija, Lepa Brena je sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem do kraja januara trebala doći na finalni dogovor sa nadležnima u Općini Istočni Stari Grad.    


Portal Klix.ba je ranije objavio da bi Lepa Brena sa suprugom do kraja januara trebala doći na finalni dogovor s nadležnima u Općini Istočni Stari Grad s obzirom na to da je ovaj infrastrukturni projekt planiran na širem području Brusa.


Načelnik Istočnog Starog Grada Bojo Gašanović je za Klix.ba potvrdio da je usvojen Regulacioni plan koji predviđa izgradnju dvije skijaške staze sa tri zone. O investitoru, za sada, nije želio govoriti.


Prema tom portalu, skijaška staza bi trebala ići od repetitora do Brusa, a pored nje će biti izgrađen hotel, ugostiteljski objekti i wellness centar. Skijalište bi trebalo imati dvije staze dužine od 700 metara s jednim ski-liftom, a infrastrukturni projekt je planiran u sklopu Parka prirode Trebević.    

Šta je tačno, ostaje da se vidi, prenosi Biznis.info.


(Kenan Bešlija) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.