9.4.2023. 13:47
2
Konaković uputio uskršnju čestitku vrhbosanskom nadbiskupu monsinjoru Tomi Vukšiću
Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković je u povodu Uskrsa nadbiskupu metropolitu vrhbosanskom i apostolskom upravitelju Vojnog ordinarijata u BiH monsinjoru Tomi Vukšiću, biskupima, svećenicima i vjernicima u BiH i dijaspori uputio najiskrenije čestitke.

- Praznici su prilika vjernicima da osnaže ljubav i razumijevanje prema svojim bližnjima i komšijama, na dobrobit svih. U ime Ministarstva vanjskih poslova BiH i u svoje lično ime čestitam Vam ovaj praznik koji je simbol pobjede života nad smrću, praznik radosti, pomirenja i praštanja uz iskrene želje prije svega za dobrim zdravljem ali i ostvarivanjem što boljih rezultata na privatnom i poslovnom planu - navodi se u čestitki ministra Konakovića.

(Ajdin B.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.