30.8.2023. 17:23
0
Lendo izašao sa intenzivne njege, CT potvrdio dobro stanje
Potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo izašao je sa Odjela intenzivne njege Klinike za neurohirurgiju KCUS-a, gdje je proveo noć nakon što mu je urađen operativni zahvat.

Kako je potvrđeno za Vijesti.ba, urađen mu je kontrolini CT i konstatovano da je sve u najboljem redu.

Lendo je, kako nam je rečeno, uz sve i dobrog raspoloženja.

Ranije je sa KCUS poručeno da su neurohirurzi koji su uradili operaciju - dr. Eldin Burazerović i dr. Mersad Baručija - zadovoljni rezultatom i postoperativnim oporavkom, te će u slučaju da oporavak bude išao dosadašnjim tokom, Lendo iz bolnice biti otpušten do kraja sedmice.

Podsjetimo, potpredsjednik Federacije BiH Refik Lendo doživio je jučer moždani udar, nakon čega je hitno prebačen na KCUS.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.