30.10.2023. 14:28
3
Sastanak u sarajevskom restoranu: Prave li Bakir Izetbegović, Željko Komšić, Nermin Ogrešević i Semir Efendić "Četvorku"?
FOTO: Raport
U jednom sarajevskom restoranu upravo je u toku sastanak Bakira Izetbegovića, Željka Komšića, Nermina Ogrešivića i Semira Efendića, otkriva Raport.

Prema nezvaničnim informacijama Raporta, sastanak je inicirao lider SDA.

S obzirom na to da je Izetbegović prije nekoliko dana najavio da se pokušava napraviti četvorka, tema sastanka je vjerovatno upravo to.

"Pokušavamo napraviti četvorku, kao što imaju trojku, NES je jedna od jačih karika", kazao je Izetbegović za Federalnu televiziju.

Ove stranke već su u svojevrsnoj sradnji, s obzirom na to da zajedno djeluju. SDA inače sa NES-om ima vlast u USK, a veza SDA i DF-a već je od ranije poznata i jasna.

SBiH je u posljednje vrijeme sve bliži SDA, posebno nakon što je izbačen iz Vlade Kantona Sarajevo.

 
3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.