14.11.2023. 12:44
10
Mehmedbašić: Ovo je kraj tragične ljubavi, Bećirović je bio pažljiv otac
FOTO: n1
Anel Bećirović (1989) jučer je u Bosanskoj ulici u naselju Alipašino Polje u Sarajevu usmrtio svoju bivšu nevječanu suprugu Emiru Maslan (1992) iz pištolja.

Bećirović je nakon ubistva pobjegao u naselje Hrasno, gdje se skrivao u stanu u ulici Aleja Lipa. Tu je i uhapšen.

Bećirovićev advokat Omar Mehmedbašić nalazi se ispred prostorija MUP-a Kantona Sarajevo gdje se očekuje saslušanje ubice Bećirovića. 

On je novinarima dao kratku izjavu u kojoj je istakao da ga je i ranije branio.

-  Isto je imao problem sa ženom. To je bilo nasilje, nasilničko ponašanje. To je jedna burna veza, u kojoj je bilo stalno svađa, pa onda prelamanje preko djeteta, ko će viđati, neće viđati dijete. On je to sve teško podnosio da bi se jednom posvađao sa njom i završio u pritvoru. Mi smo potpisali sporazum tad na tri mjeseca, i oni su uskladili svoje odnose. Imamo onda još nešto za posjedovanje, krivično djelo, taj postupak se vodi. 

Da bi me sinoć nazvali i rekli da je on izvršio krivično djelo ubistva. Ono koliko znam da je on htio i sebe da ubije. On je bio pažljiv otac, ja to moram reći, i on je meni govorio da on nju voli. Ovo je jedan tragičan kraj jedne ljubavi. To je sve što mogu da kažem. Mislim da on nije kriminogena osoba - rekao je Mehmedbašić.

10
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.