23.1.2024. 18:30
0
Stanivuković "bocnuo" svoju bivšu drugaricu: Jelena je pomiješala kocke, ubijeđen sam u pobjedu!
Jelena Trivić će, vrlo vjerovatno, biti kandidat za novu gradonačelnicu Banjaluke.

Ipak, Draško Stanivuković, njen nekadašnji prijatelj i stranački kolega, tvrdi da Trivić nema nikakve šanse na lokalnim izborima.

"Apsolutno sam siguran u uvjerljivu pobjedu za gradonačelnika. Mislim da je Jelena pomiješala kocke i da misli da je uspjeh kandidovati se. Uspjeh je pobijediti", kazao je Stanivuković.

"Ne bježim od kandidature za gradonačelnika Banje Luke. Stanivuković je druga kolona režima, a ne opozicije. Spremna sam da idem u bitku. Očekujem podršku naroda koji je umoran od SNSD-a i od gradonačelnika koji se pokazao kao njihova kopija", poručila je Trivić.

(Sead M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.