19.3.2024. 21:13
0
Konačno dočekao poštara: Bivši premijer Fadil Novalić preuzeo rješenje. Ukoliko se do petka ne javi u Vojkoviće, sudska policija će ga privesti
Fadil Novalić, bivši premijer FBiH koji je pravosnažno osuđen u aferi "Respiratori" na četiri godine zatvora, konačno je danas preuzeo rješenje Suda BiH kojem mu se odbija žalba o odgodi izdržavanja kazne zatvora, saznaje portal "Avaza".

Novaliću je Sud BiH žalbu odbio 14. marta, ali je on tek danas preuzeo rješenje. Navedeni medij saznaje da je poštar danas iza 16 sati obavijestio Sud da je Novalić preuzeo rješenje. 

To znači da mu danas počinje teći rok od tri dana i da se do petka mora javiti u Vojkoviće zbog izdržavanja kazne.

Ako to ne uradi, privesti će ga Sudska policija.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.