8.5.2024. 12:57
1
Dok radnici FTV-a čekaju rješenje, Forto se provozao novim tramvajem Sarajevom
FOTO: Facebook
Od jutros na televizijskom kanalu Federalne televizije stoji samo testna slika. BHRT tako je odlučio kazniti FTV za neizmirena dugovanja, što je izazvalo burne reakcije u javnosti s obzirom na to da je ova televizija i tokom rata emitirala svoj program. Javni RTV servisi u direktnoj su nadležnosti Ministarstva prometa i komunikacija BiH na čijem je čelu Edin Forto.

Dok bh. javnost danas priča o gašenju signala ove medijske kuće, Forto se Sarajevom vozi novim tramvajem.

"Jutros sam sa premijerom Nihadom Ukom, ministrom Adnanom Štetom, Vlada Kantona Sarajevo, premijerom Nerminom Nikšićem i načelnicima Srđanom Mandićem, Nerminom Muzurom, Irfanom Čengićem i Hasanom Tanovićem napravio krug novim tramvajem.

Mijenjamo lice grada, ulažemo u mobilnost naših građana, ostavljamo bolji grad nego što smo ga zatekli. Nećemo stati", napisao je Forto na Facebooku.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.